22049
post-template-default,single,single-post,postid-22049,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-9.0.1643900182,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

RAWSpace x Bruut

RAWSpace x Bruut

Sinds kort werken Ronald A Westerhuis, beeldend kunstenaar en onder andere bekend door het MH 17 monument, en Bruut samen in RAWSpace, een expositie en evenementen locatie. Kunst met champagne!

RAWSpace is een internationaal cultuurplatform dat verbindt en inspireert. Daarbij beperkt het zich niet tot de culturele sector, het richt zich ook op partijen uit het bedrijfsleven en de politiek. RAW SPACE zoekt naar de cross-over, in de overtuiging dat kruisbestuiving leidt tot nieuwe inzichten en samenwerkingen.

RAWSpace geeft kunstenaars van over de hele wereld de ruimte – letterlijk en figuurlijk – in contact te treden met andere kunstenaars en partijen. Hiervoor biedt het Artist in Residence waarbij de kunstenaar de ruimte krijgt zijn werk te tonen. Ook kan hij hierbij gebruik maken van de werkplaats van Ronald A. Westerhuis.

RAWSpace biedt tevens lezingen over een breed scala onderwerpen, van duurzame energie tot boekpresentaties, optredens van muzikanten, exposities en ander (cultureel) entertainment.

Het atelier aan de Willemsvaart 21A in Zwolle is omgedoopt in het nieuwe culturele platvorm RAWSpace en daar vinden diverse exposities plaats en op dit moment is dat “Baltische Zielen”. Dit is ontleend aan het gelijknamige boek van literair schrijver Jan Brokken.

Elf hedendaagse Baltische kunstenaars uit Estland, Letland en Litouwen exposeren hun werken en is tot en met 19 november op vrijdag en zaterdag van 11:00-18:00 uur te zien in RAWSpace en gratis toegankelijk.

Raw Space Cultuurplatform