22018
post-template-default,single,single-post,postid-22018,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-9.0.1643900182,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Bruut op de Hiswa

Bruut op de Hiswa

Bruut bij Prins Watersport

Tijdens de Hiswa in de RAI in Amsterdam staan wij van 8 t/m 12 maart op de stand bij onze partner Prins Watersport. Onder het genot van een heerlijk glas Bruut Champagne de mooie boten bekijken en laten informeren door de verkopers. Ook de Stout 750 die wij zelf ook varen is ÊÊn van de vele boten die op de stand gepresenteerd zal staan. Doordat de Stout 750 op deze manier is ingedeeld is het ideaal voor groepen en hij vaart bijzonder fijn. Wij kunnen niet wachten tot eind maart de BRUUT STOUT weer te water gaat en ook de eerste data zijn al door bedrijven en particulieren vastgelegd.

Huur de sloep

In dit vaarseizoen is de BRUUT STOUT te huur. Hoe heerlijk is het om met een glas champagne door de Zwolse gracht, het Zwarte Water of de Vecht te varen met collega’s, vrienden of familie. Informeer naar de mogelijkheden.

http://www.prinswatersport.nl

http://www.hiswarai.nl