21983
post-template-default,single,single-post,postid-21983,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-9.0.1643900182,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Bruut Champagne als relatie-, kerst,- of eindejaarsgeschenk

Bruut Champagne als relatie-, kerst,- of eindejaarsgeschenk

Als ondernemer geef je aandacht aan duurzame relaties. Een bijzonder moment nog net even wat meer bijzonder maken, doe je met een fles Bruut Champagne. Zowel in kleine als in grote oplage leveren wij flessen, eventueel in mooie geschenkdozen.

Bruut Champagne leent zich uitstekend als een bijzondere give-away en kerst- of nieuwjaarsgeschenk. Bruut Champagne is anders en brutaal lekker in een uniek jasje. Zowel de flessen van Bruut als ook onze geschenkdozen hebben een eigentijdse en bijzondere uitstraling.

Verwent u uw personeel aan het eind van het jaar met een persoonlijk samengesteld kerstpakket? Bruut Champagne kan als mooie toevoeging dienen in een kerstpakket, eventueel in een mooie geschenkdoos met champagneglazen.

Van Bruut Champagne word je blij om te geven én te krijgen. Wij denken graag met u mee!