22010
post-template-default,single,single-post,postid-22010,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-9.0.1643900182,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Bedrijfsfeest met champagne

Bedrijfsfeest met champagne

De lente komt eraan

Dit bekent dat de bruiloften en bedrijfsfeesten er weer aankomen! Een lekker glas champagne mag op deze feesten natuurlijk niet ontbreken en met Bruut champagne is succes verzekerd! Want buiten in het zonnetje nippend aan een glas Bruut champagne, dat is het goede leven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Bruut Gold als aperitiefje bij een personeelsfeest of de Bruut Platinum om feestelijk te proosten op een bruiloft..

Bruut en Buitengewoon Bubbels

Om deze champagne nรณg aantrekkelijker te maken is deze ook te serveren vanuit de stijlvolle mobiele bar van Buitengewoon Bubbels. Deze buitengewoon brute combinatie zorgt ervoor dat je niet alleen zeker bent van een mooie champagne, maar ook van een stijlvolle bediening en aankleding. De heren van Buitengewoon Bubbels komen 1,5 uur van tevoren op locatie om de trailer te installeren en onze champagne op de perfecte temperatuur te brengen. Dat is dus de plek bepalen , achterover leunen en genieten!

Informatie aanvragen

Voor informatie kan je contact opnemen met info@buitengewoonbubbels.nl of contact met ons opnemen op 085-3035610

http://www.buitengewoonbubbels.nl