21867
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21867,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-9.0.1643900182,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Bruut Champagne: bij uitstek een bijzonder en bruut eindejaarsgeschenk!

Bruut champagne als kerst- of nieuwjaarsgeschenk

Bruut Champagne leent zich uitstekend als een kerst- of nieuwjaarsgeschenk. Bruut Champagne is anders, brutaal lekker. Daarnaast hebben de flessen als ook onze geschenkdozen een eigentijdse en bijzondere uitstraling. Van Bruut word je blij om te geven én te krijgen.

Bruut champagne als relatiegeschenk

Als ondernemer wil je aandacht geven aan duurzame relaties. Een bijzonder moment nog net even wat meer bijzonder maken, doe je met een fles Bruut Champagne. Zowel in kleine als in grote oplage leveren wij flessen, eventueel in mooie geschenkdozen. Samen bekijken we graag de mogelijkheden

Bruut champagne in een kerstpakket

Je wilt als werkgever uw personeel verwennen met een persoonlijk samengesteld kerstpakket. Bruut Champagne kan als mooie toevoeging dienen in dit kerstpakket. Eventueel in een mooie geschenkdoos met champagneglazen, we denken graag samen met u mee.

Bruut Champagne denkt graag met u mee voor een uniek en bijzonder eindejaarsgeschenk voor het personeel of relaties.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Maak de geschenkdoos persoonlijk

Bruut Champagne heeft de mogelijkheden de eigentijdse geschenkdozen volledig in de huisstijl van een onderneming vorm te geven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gepersonaliseerde geschenkdoos!

Bruut champagne en jouw onderneming

Geef Bruut Champagne als relatiegeschenk aan het einde van dit jaar, met een persoonlijk label aan de doos of aan de fles. De mogelijkheden zijn er en we maken graag een voorstel op maat.

Bespreek samen de mogelijkheden