21603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21603,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-9.0.1643900182,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

BRUUT Platinum is intiem

Intieme momenten vragen om bijzondere dranken. De bruiloft van de eeuw of juist dat kleine moment op die hotelkamer op een bijzondere plaats. BRUUT Platinum biedt juist dat, een kwalitatief hoogwaardige champagne voor juist dat speciale moment.

BRUUT Platinum is geraffineerd

Een geraffineerd product bestaande uit alleen de beste Chardonnay druif. Geoogst op een eigen wijngaard in de Champagne. Beleef de excentrieke smaak.

BruutPlatinum-381x1024

BRUUT Platinum, een champagne om wat te vieren! Deze Bruut Platinum champagne is het soort champagne die je drinkt op de bruiloft van de eeuw of een 5 sterren hotel in hartje Manhattan.

Enjoy BRUUT Platinum

BRUUT Platinum, een champagne om van te genieten

Deze Grande Reserve champagne is volledig gemaakt van speciaal geselecteerde Chardonnay druiven uit onze eigen wijngaard, verwerkt in ons wijnhuis en 5 jaar gerijpt.

Chardonnay0