20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-9.0.1643900182,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

BRUUT Gold is toegankelijk

Een uiterst toegankelijke champagne, ontworpen voor een breed publiek. De combinatie van druivensoorten maakt BRUUT Gold uniek. Een kwalitatief hoogwaardige champagne.

BRUUT Gold is prijswinnend

Bekijk de aanbevelingen in de Hachette Wine Guide en bekijk de prijzen zoals de International Challenge, Gilbert et Gaillard en Vinalies.

BRUUT Gold is gewoon lekker

Door een juiste verhouding tussen de 3 druifsoorten, geoogst in onze eigen wijngaard, verwerkt in het eigen wijnhuis en 3 jaar gerijpt, geeft BRUUT Gold een unieke frisse smaak.

BruutGold-381x1024

BRUUT Gold, een brute combinatie van 3 mooie druiven

Deze Bruut champagne is gemaakt van een derde Pinor Noir, een derde Pinot Meunier en een derde Chardonnay. Geoogst in onze eigen wijngaarden, verwerkt binnen ons eigen wijnhuis en meer dan 3 jaren gerijpt.

Pinot Noir0

Pinot Meunier0

Chardonnay0